Vilnius - 5 dagar

Dag 1.   430 kilometer

Avresa från hemorten tidig förmiddag. Vi kör söderut via E4:an och stannar för lunch samt kaffe. Via Karlshamn åker vi färjan med övernattning, till Klaipeda hamn.

Dag 2.   320 kilometer

På morgonen anländer vi med båten, där en lokal guide möter upp vid bussen för vidare färd till Kaunas. Där väntar lunch, sightseeingtur med besök i gamla stan, Kaunas slott, Laisves street. Vi åker vidare till Vilnius för en sightseeingtur med besök i gamla stan, Vilnius katedral, s:t Annas kyrka och mycket annat. Senare på kvällen checkar vi in på Hotel Panorama, där väntar middag och en god natts sömn.

Dag 3.   250 kilometer

Denna dag bjuder på en heldagsguidning till Trakai slott, därefter vidare till Druskinikai och skulpturparken Grutas park.

Dag 4.   320 kilometer

Efter frukost lastar vi vårt bagage i bussen och beger oss till shoppingcentrat Akropolis i Kaunas, där får ni tid för shopping samt lunch innan vi åker vidare till färjan i Klaipeda.

Dag 5.   430 kilometer

Väl hemma i Sverige så tar vi åter E4:an norrut. Lunch och kaffe paus på lämpliga ställen. Framåt eftermiddagen är vi åter i Katrineholm efter en som vi hoppas mycket trevlig och givande resa till Vilnius.

Glöm inte passet. Måltidsdryck ingår ej. Växla gärna till Euro.
Vilnius - 5 dagar, 2018-04-18
PRIS: 5 450:-
I resans pris ingår: Bussresa enligt program, logi i dubbelhytt 2 nätter med frukost, logi i dubbelrum i 2 nätter med frukost, 4 middagar, 1 lunch, entré Trakai & Grutas park, svensktalande guide, färjeavgifter, vägskatter samt reseledares tjänster.

Aktuella datum

AVRESA HEMKOMST PLATSER KVAR BOKA RESAN
Aktuellt
Bookmark and Share

Du kan betala din resa med kontokort