Holland - 6 dagar

Program

Dag 1 den 10 april   780 kilometer
Avresa från hemorten tidigt på morgonen. Vi kör söderut via E4:an och i Småland stopp för frukost. Via Helsingborg/Helsingör - Rödby/Puttgarden kommer vi framåt kvällen till Tryp by Wyndham, Bad Oldesloe för middag och sömn.

Dag 2.   590 kilometer
Efter frukost kör vi vidare mot den Hollänska gränsen dit vi kommer vid lunchtiden. Under eftermiddagen åker vi  över den långa vallen som skiljer Holland från havet. Vi gör ett besök på Aldia Hoeve ost & träskotillverkare i Volendam innan vi anländer till hotellet där vi sover i 3 nätter. Middag på hotellet.

Dag 3.   ca. 100 kilometer
Efter frukost kommer vi att åka en kanaltur i Amsterdam med Rederij Kooij. Sedan får ni lite egentid i Amsterdam, innan vi beger oss iväg för att titta på panoramamålningen Mesdag. Middag på hotellet.

Dag 4.   ca. 100 kilometer
Efter frukost åker vi för att titta på den fantastiska blomster paraden & även göra ett besök i den stora blomsterparken Keukenhof. Middag på hotellet.

Dag 5   550 kilometer
Efter en tidig frukost lastar vi vårt bagage i bussen och börjar resan norrut.
Under  resdagarna gör vi stopp för lunch och kaffepaus på lämpliga ställen efter vägen. Sent på eftermiddagen kommer vi till Park Inn by Radisson i Lübeck & där väntar middag och en god natts sömn.

Dag 6   800 kilometer
Tidig avfärd från hotellet. Vi gör stopp för lite shopping innan vi når färja i Puttgarden som tar oss till Danmark och vidare mot Helsingör/Helsingborg. Väl hemma i Sverige så tar vi åter E4:an norrut. Lunch paus på lämpligt ställe. Framåt kvällen är vi åter i Katrineholm efter en som vi hoppas mycket trevlig och givande resa till Holland.

Holland - 6 dagar, 2019-04-10
PRIS: 7 495:-
I resans pris ingår: Bussresa enligt program, logi i dubbelrum i 5 nätter med frukost, 5 middagar, besök Aldia Hoeve ost & träskotillverkare i Volendam, kanaltur 1 timme i Amsterdam, entré Panorama Mesdag, entré Keukenhof samt reseledares tjänster. Glöm inte passet. Måltidsdryck ingår ej. Växla gärna till Euro. Välkomna med på resan!

Aktuella datum

AVRESA HEMKOMST PLATSER KVAR BOKA RESAN
Aktuellt

Du kan betala din resa med kontokort