Din J-vla Fegis - Flygeln, Norrköping

Detta är humor på allvar! Vi verkar alla vara experter på att inte våga säga ifrån eller ifrågasätta. Vi vill alla ha ett bekvämt liv och tar den enklaste vägen dit. Vi lånar pengar till en lyckad fasad, precis som alla andra, och puttrar runt i våra stadsjeepar. Precis som alla andra. För vad skulle folk tro om jag faktiskt gjorde ett eget val? Din Jävla Fegis! svingar vilt bland den svenska fegheten och är en hyllning till livet och konsten att ta vara på det. Allt kryddat med en stor portion värmlänsk humor och musik.
”Deras scennärvaro, publikkontakt, förmåga att spetsa den komiska detaljen är i högsta grad professionell. Den anklagande titeln riktar sig naturligtvis i främsta hand mot oss vanliga hel- och halvsnälla medborgare som inte vågar sätta ner foten eller säga ifrån när det gäller. Aftonens underhållning lär oss två ting. Det ena är att genuin humor är mycket allvarlig, det andra att humor allra bäst kommer till sin rätt på värmländska.”/ Borås Tidning

Johan och Björn har medverkat i en rad svenska filmer såsom Smala Sussie, Bröllopsfotografen och Mammas pojkar. Nu senast även i succéserien Ack Värmland på TV4.

Föreställningens längd: Ca 1h 50 min (ingen paus) Den börjar kl. 19:00

Din J-vla Fegis - Flygeln, Norrköping, 2019-03-22
PRIS: 650:-
Katrineholm Resecentrum kl 17:30 I resans pris ingår: Bussresan samt entrébiljett till Flygeln.

Aktuella datum

AVRESA HEMKOMST PLATSER KVAR BOKA RESAN
Aktuellt

Du kan betala din resa med kontokort