Scen Påsk 2019 - Ditt Skafferi, Högsjö

Ditt Nöje – Ät, drick och skratta gott!

Scen Påsk 2019
Ditt Nöje Produktion bildades i början av året av Sune, Dick, Bengt och Micke, alla med efternamnet Andersson och alla med lång erfarenhet av teater, framför allt genom Högsjö Kultur- och Teatergrupp. Målsättningen är att bjuda på god mat och rolig underhållning!

Den 13 april har vi premiär för vår föreställning ”Scen Påsk 2019”, en föreställning där vi ska höja påskens status på ett roligt och underhållande sätt. Faktum är ju att påsken är kyrkans största högtid men vi vet ju alla att julen ligger låååångt före i popularitet. Det tänkte vi ändra på, fast vi gör det på vårt sätt. Vi kan nästan lova att det kommer att locka till många, härliga skratt.

När ni anländer till Ditt Skafferi i Högsjö, så kommer ni att serveras en smarrig förrätt och när den sedan dukats av så kommer första akten; ett påskspel på vårt vis. Har ni inte mött Jesus förut så kommer ni göra det nu. Fast kanske inte så som ni är vana. Ni kommer också få lära er varför påsken är så mycket ägg och sill.
Efter en härlig varmrätt så kommer akt 2, en riktig påskgala, där ni kommer att träffa på alla möjliga, och omöjliga, figurer. T.ex. kommer ni få tips om påskmat från vinnaren av Sveriges sämsta mästerkock, traditionshistorikern Tova-Mats Yllebralla berättar om påsktraditioner vi inte visste fanns, husbandet Påzkharenz står för det musikaliska och det hela leds av det väl meriterade programledarproffset Sven-Sören Mugg. Om inte detta höjer påskens status, så vet vi inte vad som skulle kunna göra det.

 

Scen Påsk 2019 - Ditt Skafferi, Högsjö, 2019-04-21
PRIS: 745:-
I resans pris ingår: Bussresa, entrébiljett + trerättersmiddag. Välkommen med på resan!

Aktuella datum

AVRESA HEMKOMST PLATSER KVAR BOKA RESAN
Aktuellt

Du kan betala din resa med kontokort