Thank you for the music - De Geerhallen

THANK YOU FOR THE MUSIC – EN HYLLNING TILL BJÖRN & BENNY

I höst gästar Gunilla Backman, Kalle Moraeus och Johan Boding 23 städer runt om i landet med“Thank You For the Music”. Det är hyllning till Björn & Benny och deras unika låtskatt frånstjärnor som står dem nära. Publiken bjuds på det bästa från BAO, Chess, Kristina från Duvemåla, Mamma Mia och ännu fler hits. Det kommer att bli svårt att sitta still…

Det är två av landets mest folkkära kompositörer som tolkas av flera av landets mest folkkära artister. Höstens stora turné rymmer mycket av det bästa Sverige har att erbjuda. Självklart får vi också höra en och annan historia och anekdot om personerna Björn & Benny och livet bakom kulisserna.

Kalle Moraeus – Denna prisbelönte speleman behöver ingen närmare presentation. Kalle är en av våra mest folkkära artister, nära vän till Benny Andersson och även medlem i Benny Andersons orkester (BAO).

Gunilla Backman – En av våra största musikalartister!
Gunilla har spelat många av de tunga rollerna i ett flertal stora musikaler bl.a. Les Misérables, West Side Story, Miss Saigon, Jesus Christ Superstar för att nämna några.

Johan Boding – Han känns igen som frontfigur för otaliga succéer med hyllningskonserter till Queen. En som imponerats av Johans sång är Queen-gitarristen och legenden Brian May. Johan sjunger allt från jazz och visor till rock.

Föreställningen börjar kl. 18:00, Längd ca 2,5 tim inkl. paus

Thank you for the music - De Geerhallen, 2019-11-02
PRIS: 850:-
Katrineholm Resecentrum kl 16:30 I resans pris ingår: Bussresan samt konsertbiljett.

Aktuella datum

AVRESA HEMKOMST PLATSER KVAR BOKA RESAN
Aktuellt

Du kan betala din resa med kontokort