Stulen Kärlek - Vallarna, Falkenberg

Stulen Kärlek - Vallarna, Falkenberg

Program
Dag 1. Lunch, Incheckning på Grand hotell Falkenberg, 
Föreställning Stulen Kärlek - Vallarna kl. 15:30 samt 
Sommarbuffé vid teatern kl. 18:00. 

Dag 2. Frukost, Besök på Ullared (lunch på egen hand.) samt Eftermiddagskaffe på Östgöta Porten (på egen hand.)

Föreställningen handlar om Bosse (Mikael Riesebeck) en godhjärtad, naiv inbrottstjuv, som är ute efter en värdefull staty som det rika men spänningslösa paret Berit (Anna Carlsson) och Evald (Mikael Ahlberg)är ägare till. Tjuven stöter på patrull när Jerker (Jojje Jönsson) överraskande dyker upp. Han är en engagerad och frågvis försäkringsman som är ditringd av Evald för värdering av statyn.  Det komplicerar det hela förstås. Det gör heller inte saken bättre att det nyfikna, nyinflyttade pensionärsparet Adam och Eva Persson (Stefan Gerhardsson och Siw Carlsson) ränner ut och in i huset i väntan på att deras möbler ska anlända och då skapas så klart maximala förväxlingar.

Ny skrattfest väntas när makalöst kaos uppstår på scenen. Ni ser bland annat Siw Carlsson, Jojje Jönsson och Mikael Riesebeck, veteraner från buskisscenen. Vad som helst kan som vanligt hända när det är dags för buskis på Vallarna.

Vi ser fram emot en magisk sommar!

Stulen Kärlek - Vallarna, Falkenberg, 2019-08-10
PRIS: 2 750:-
Katrineholm Resecentrum kl. 07:30 I resans pris ingår: Bussresa enligt program, Lunch dag 1, Teaterbiljett, Sommarbuffé samt Logi i dubbelrum inkl. frukost.

Aktuella datum

AVRESA HEMKOMST PLATSER KVAR BOKA RESAN
Aktuellt

Du kan betala din resa med kontokort