Sven Ingvars - De Geerhallen

Sven Ingvars – Ingenting är som förut, allt är som vanligt - De Geerhallen, Norrköping

Ny föreställning, ny platta!
Livet är i ständig rörelse och inget är bestående, så har det alltid varit. För dagens Sven Ingvars är det utgångspunkten för kommande turné och platta;  ”Ingenting är som förut, allt är som vanligt”.

Titeln är en tydlig blinkning till sin egen historia samt en deklaration om attbandet lever, sin ledstjärna Sven Erik Magnussons död 2017 till trots. Men Sven Ingvarshar visat sig övervinna och överleva stora förändringar och tycks genomgå hela metamorfoser och anpassa sig, bli till något nytt och på så sätt har Sven Ingvars blivit det ständiga svenska popbandet. Sångaren Oscar Magnusson säger;
”Vi ska och kommer alltid stå stadigt med en fot i det som varit, men med den andra foten måste vi alltid ta ett kliv framåt annars stagnerar vi. Nu tar vi ett nytt steg mot att hitta vår framtida väg, där människor får mötas, glädjas, sjunga, minnas och skapa nya minnen tillsammans”.

Under konserten utforskar Sven Ingvars både musikaliskt och visuellt sitt arv och roll i vår samtid. I framtidsvisioner och tillbakablickar möts publiken och Sven Ingvars som så många gånger förr, i en smältdegel av glädje och sorg.

Föreställningen börjar kl. 19:30, Längd: Ca 2h (ingen paus)

Sven Ingvars - De Geerhallen, 2019-12-01
PRIS: 840:-
Katrineholm Resecentrum kl 18:00 I resans pris ingår: Bussresan samt entrébiljett.

Aktuella datum

AVRESA HEMKOMST PLATSER KVAR BOKA RESAN
Aktuellt

Du kan betala din resa med kontokort