Så som i Himmelen - Oscarsteatern

Musikalen Så som i Himmelen, Oscarsteatern!

Sällan har kritikerna och publiken varit mer enade – med Så som i Himmelen har musikalhistoria har skrivits. En av Sveriges mest älskade filmer har blivit hjärtevärmande musikal som får dig att skratta, gråta och sjunga med. Den musikaliska mästaren Fredrik Kempe har komponerat musik som (ihop med ”Gabriellas sång” från filmen) ger nytt liv till Kay Pollaks prisbelönta historia om dirigenten som återvänder till sin barndomsby och tar över den lilla kyrkokören, där han lär känna byns alla färgstarka karaktärer. Med värme och intensitet skildras den resa som påbörjas när vänskapsband knyts, nya fiendskap uppstår och kärlek börjar spira.
Idel beröm har haglat över musikalen som jämförts med storheter som KRISTINA FRÅN DUVEMÅLA och CHESS. Ensemblen har lovordats för sina skådespelarprestationer, sånginsatser, sin energi och individualitet. I huvudrollerna ser vi musikalvärldens nya och hyllade stjärnskott Philip Jalmelid och Tuva B Larsen, världsstjärnan Malena Ernman, folkkära Morgan Alling/Björn Kjellman (alternerar i rollen som Arne under 2019), musikalstjärnorna och skådespelarna Anders Ekborg, Sara Jangfeldt, Christopher Wollter m fl, Körens övriga sångglada medlemmar gestaltas av bl a Kajsa Reingardt, Rikard Björk, Thérèse Andersson Lewis, Linus Eklund Adolphson m.fl. Allt detta uppbackat av en stor orkester och ensemble, i regi av Markus Virta.

Föreställningen är ca 2 tim 55 min inkl paus.
Middagen serveras efter föreställningen.

Så som i Himmelen - Oscarsteatern, 2020-01-25
PRIS: 1 595:-
Katrineholm Resecentrum kl.12:00 I resans pris ingår: Bussresa, entrébiljett till Oscarsteatern samt en tvårätters middag med kaffe som serveras efter föreställningen.

Aktuella datum

AVRESA HEMKOMST PLATSER KVAR BOKA RESAN
Aktuellt

Du kan betala din resa med kontokort