Dä va´då dä! 1992 - Ditt Skafferi, Högsjö

Ditt Nöje – Ät, drick och skratta gott!

Ditt Nöje Produktion bildades i början av året av Sune, Dick, Bengt och Micke, alla med efternamnet Andersson och alla med lång erfarenhet av teater, framför allt genom Högsjö Kultur- och Teatergrupp.

Målsättningen är att bjuda på god mat och rolig underhållning! 26 oktober är det premiär på Dä' va' då dä'! - 1992 som är en årskrönika du kanske inte minns.

Vi kommer att gå igenom stora och små händelser från året 1992. Händelser från stora världen. Händelser från den lilla världen. Händelser som kanske inte ens ägt rum. Allt kommer att presenteras med humor, sång och musik, inte nödvändigtvis i den ordningen.

Minns ni t.ex. att den första Selman kom 1992? Alltså vår 20-kronorssedel. Eller att Gnesta och Trosa bröt sig loss från Nyköping och blev egna kommuner? Eller minns ni att det 1992 knöts diplomatiska förbindelser mellan Kazakstan och Malaysia? Vi minns det inte i alla fall. Hoppas ni vill minnas 1992 tillsammans med oss! En humorfylld föreställning med sketcher, sång och musik som tar er tillbaka i tiden, visserligen inte så långt tillbaka, men ändå…

Föreställningen börjar kl. 18:00

Dä va´då dä! 1992 - Ditt Skafferi, Högsjö, 2020-01-05
PRIS: 795:-
I resans pris ingår: Bussresa, entré + trerättersmiddag. Välkommen med på resan!

Aktuella datum

AVRESA HEMKOMST PLATSER KVAR BOKA RESAN
Aktuellt

Du kan betala din resa med kontokort