Island – Sagoön

Vestra – Geldingaholt

Guesthouse Geldingaholt erbjuder ett naturnära och hemtrevligt boende på kända hästavelsgården Vestra-Geldingaholt. Ett perfekt utgångsläge för oss med slående natur med aktiva vulkaner. Gården har bl a hästar och får, en egen liten fiskesjö, ”heita pottur” och ett perfekt läge på södra Island!

Dag 1 Utresa

Flyg med Iceland Air från Arlanda till Keflavik.

Direkt efter vi landat tar vi bussen till Selfoss badhus och tvättar av oss resdammet. När vi tvagat oss färdigt åker vi vidare till Vestra-Geldingaholt och Guesthouse Denami för middag och övernattning.

 

Dag 2 Utflyktsdag österut

Denna dag tar vi bussen österut och besöker Lavacenter i Hvolsvöllur, Skogafoss vattenfall och museum af Skogar. Vi äter vår medhavda matsäck i Vik och kan shoppa loss på Icewears butik innan vi vänder tillbaka och på återresan besöker vi Svarta stranden, Dyrholaey. och Seljandsfoss vattenfall innan vi kommer tillbaka till Vestra Geldingaholt.

Dag 3 Utflyktsdag norrut

Denna dag besök vi de mest kända Isländska sevärdheterna såsom Gulfoss vattenfall, Geysir och Thingvellir. Lunchen intar vi i Fridheimars underbara växthus. Om gruppen vill så besöker vi ett naturbad med varma källor innan vi återkommer till Vestra Geldingaholt.

 

Dag 4 Reykjavik

Sovmorgon för den som vill men även möjlighet att boka turridning hos NUP-Hästar. Efter lunchen tackar vi Guesthouse Geldingaholt för denna gång och vi beger oss till Reykjavik för sightseeing och sedan vidare till Keflavik för en sista natt på Island

 

Dag 5 Hemresa

Efter en tidig frukost checkar vi ut från hotellet inan vi beger oss till flygplatsen för vidare färd hem till Sverige.

07:35 Iceland Air Keflavik – Arlanda.

12:30 Landar planet på Arlanda lokal tid.

Resan genomförs av Viby Buss från Arboga

Island – Sagoön, 2020-07-31
PRIS: Från 13 500:-
I priset ingår flygresa t.o.r Arlanda – Keflavik, 4 övernattningar i dubbelrum inkl frukost, 8 besöksmål, 3 luncher, 4 middagar. Tillkommer gör eventuellt anslutningsbuss t.o.r Västra Mälardalen – Arlanda 600:- och extra aktiviteter på Island och övriga måltider. Med reservation för prisändringar pga valutakursen. Endast 16 platser! Så för att vara säker på plats boka snarast!

Aktuella datum

AVRESA HEMKOMST PLATSER KVAR BOKA RESAN
Aktuellt

Du kan betala din resa med kontokort