Berlin Julmarknad 4 - dagar

Dag 1.

Avresa tidigt på morgonen. Via E4:an går resans söderut och via Danmark & färjan Gedser-Rostock kommer vi till Tyska fastlandet. Det är ca 22 mil från Rostock till Berlin. Vi bor på Park inn by Radisson Berlin i tre nätter. Hotellet ligger centralt vid Alexanderplatz.

Dag 2.

Efter frukost tar en lokalguide med oss på en stadsvandring för att lära känna staden lite närmare. Eftermiddagen/kvällen är fri för egna aktiviteter. Besök julmarknaden och upplev den speciella och trevliga stämning som det alltid är på tyska marknader.

Dag 3.

Idag är det en hel dag på egen hand som ger möjlighet att utforska Berlin.
Middag serveras på hotellet på kvällen.

Dag 4.

Efter frukost och inlastning av bagaget i bussen åker vi norrut. Vi kommer att göra ett stopp för lite shopping, innan vi går ombord på färjan som tar oss till Gedser i Danmark. Via Helsingborg-Helsingör kör vi åter på svenska vägar. Räkna med att vi är åter i Katrineholm vid 23-tiden på kvällen, efter en som vi hoppas mycket trevlig och intressant resa till Julmarknaden i Berlin.

GLÖM EJ PASSET!

Berlin Julmarknad 4 - dagar, 2020-11-26
PRIS: 4 600:-
I resan pris ingår: Bussresa med modern turistbuss enligt program, logi i dubbelrum i 3 nätter med frukost på Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz Tel. +49 30 23 890, färjeavgifter, en middag sista kvällen på hotellet, vägskatter, 3 timmars stadsrundtur med svensktalande guide samt Reseledares tjänster. Glöm EJ passet!

Aktuella datum

AVRESA HEMKOMST PLATSER KVAR BOKA RESAN
Aktuellt

Du kan betala din resa med kontokort