Alla tiders Åsa-Nisse Vallarna, Falkenberg

Program
Dag 1. Stopp på vägen ner för (lunch på egen hand), Incheckning på Grand Hotel Falkenberg, 2-rätters middag kl. 16:30 samt föreställning Alla tiders Åsa-Nisse, Vallarna kl. 19:00.

Dag 2. Frukost, Besök på Ullared (lunch på egen hand.) samt
eftermiddagskaffe på Östgöta Porten (på egen hand.)

Åsa-Nisse återuppstår i nyskriven skrattfest på Vallarna som bjuder på en härlig krock mellan dåtid och nutid tillsammans med en ensemble full av publikfavoriter på Sveriges vackraste utomhusscen.

När den finurlige och uppfinningsrike Åsa-Nisse (Mikael Riesebeck) och hans vän Klabbarparn (Kent Vickell) får sina gevär konfiskerade av landsfiskalen efter en tjuvjakt, bestämmer sig Åsa-Nisse för att uppfinna en tidsmaskin och ta sig 70 dagar fram i tiden och hämta deras vapnen. Men när han och hans fru Eulalia (Annika Andersson) ska prova maskinen tar de hjälp av den godhjärtade men klantige brevbäraren Dag-Otto (Jojje Jönsson) som naturligtvis ställer till det. Istället för 70 dagar, hamnar dom 70 år framåt i tiden.

I Knohult 2020 är inget sig likt. Den rike affärsmannen Sjökvist (Stefan Gerhardsson) verkar ha köpt upp hela bygden och hotar dessutom att vräka Klabbarparns barnbarn Tobias från sin gård. Åsa-Nisse och Eulalia dras in i en galen härva av mutor, missförstånd och skumma affärer. Det blir inte lättare när man adderar den älskvärda men hunsade äldre damen Sonja (Siw Carlsson), en
bakverksälskande polis, en stelbent kommunrepresentant och nymodigheter som mobiltelefoner till kaoset. Hur ska de rädda gården och bevara bygden? Och framförallt, kommer de hitta ett sätt att ta sig tillbaka till 1950?

Alla tiders Åsa-Nisse Vallarna, Falkenberg, 2022-08-11
PRIS: 2 850:-
I resans pris ingår: Bussresa samt entrébiljett Vallarnas friluftsteatern, logi i dubbelrum med 2-rätters middag samt frukost.

Aktuella datum

AVRESA HEMKOMST PLATSER KVAR BOKA RESAN
Aktuellt

Du kan betala din resa med kontokort