Club After Dark - Vasateatern

VALKOMMEN TILL CLUB AFTER DARK! Vasateatern, Stockholm.

Efter att ha varit ett av Sveriges största showfenomen under 45 år avslutade AFTER DARK sin fantastiska resa 2017 med succéföreställningen ”This is it’’. Men ingen har tagit över stafettpinnen efter oss så då får jag väl se till att det blir av, säger Christer Lindarw.

Efter ett par år av nedstängningar under den förfärliga Coronan så tror jag att de flesta av oss längtar efter att ha kul och få lite glamour. Det skulle vara så kul att öppna ett ställe som påminner om klubben där vi startade och nu har jag hittat lokalen. Vi gör om anrika Vasan i Stockholm till en franskinspirerad dinner & entertainment-club där vadsomhelst kan hända. Det blir en helkväll med god mat & dryck, spektakulära uppträdanden med mycket show, parodier och klädprakt. Även om jag inte själv står på scenen så kommer vi att skapa den där härliga atmosfären som vi alltid fått tillsammans med vår publik.

Vasateatern som nyligen totalrenoverats kommer att ta in 300 matgäster och det serveras en 3-rätters meny som varvas med tre showakter under kvällen.

Skaldjurscocktail - Räkor, kräftstjärtar, krabba & hummermajonäs

Grillad Kalvytterfilé på en rödvinsspegel med Café de Paris smör, bakad tomat och potatisterrin

Bananasplit à la After Dark

Vi slår upp dörrarna till Vasateatern kl 18:00. Sluttid ca 22:00.
Samtliga biljetter inkluderar show, 3-rätters meny (dryck tillkommer).
Garderob kostnadsfri.

Club After Dark - Vasateatern, 2022-03-12
PRIS: 2 095:-
I resans pris ingår: Bussresa samt showbiljett med 3-rätters meny.

Aktuella datum

AVRESA HEMKOMST PLATSER KVAR BOKA RESAN
Aktuellt

Du kan betala din resa med kontokort