Rostock Julmarknad 4 - dagar

Dag 1.

Avresa tidigt på morgonen. Via E4:an går resans söderut och via Danmark & färjan Gedser-Rostock kommer vi till Tyska fastlandet. Efter en kort resa är vi framme vid Radisson Blu Hotel i Rostock, som vi bor i tre nätter. Hotellet ligger centralt med utsikt över hamnen och gångavstånd till Julmarknaden. På kvällen serveras en gemensam middag.

Dag 2.

Efter frukost tar en lokalguide med oss på en stadsvandring för att lära känna staden lite närmare. Eftermiddagen/kvällen är fri för egna aktiviteter. Besök julmarknaden och upplev den speciella och trevliga stämning som det alltid är på tyska marknader, smaka på Glühwein och Bratwurst!

Dag 3.

Efter frukost åker vi till Calles i Rostock för lite shopping. Passa på att fylla på förråden inför annalkande helger. Vi kommer också att göra ett besök på Karls Erlebnis-Dorf-Rostock, som är en stor gårdsbutik där ni kan hitta allt möjligt smått & gott. Väl åter vid hotellet har ni eftermiddag/kväll fri för egna aktiviteter.

Dag 4.

Efter frukost och inlastning av bagaget i bussen åker vi norrut. Vi går ombord på färjan som tar oss till Gedser i Danmark. Via Helsingborg-Helsingör kör vi åter på svenska vägar. Räkna med att vi är åter i Katrineholm vid åttatiden på kvällen, efter en som vi hoppas mycket trevlig och intressant resa till Julmarknaden i Rostock.

GLÖM EJ PASSET!

Rostock Julmarknad 4 - dagar, 2022-12-08
PRIS: 5 500:-
I resan pris ingår: Bussresa med modern turistbuss enligt program, logi i dubbelrum i 3 nätter med frukost på Radisson Blu Hotel Tel. +49 381 37500, färjeavgifter, vägskatter, en middag första kvällen på hotellet, 2-timmars stadsrundtur med lokalguide, samt Reseledares tjänster.

Aktuella datum

AVRESA HEMKOMST PLATSER KVAR BOKA RESAN
Aktuellt

Du kan betala din resa med kontokort