Berlin - 4 dagar

Dag 1.

Avresa tidigt på morgonen. Vi kommer att göra stopp längs vägen i Sverige för att äta. Vi åker E4:an söderut och via Danmark och färjan Gedser-Rostock kommer vi till Tyska fastlandet. Det är ca 22 mil från Rostock till Berlin. Väl framme i Berlin väntar en god middag samt sköna sängar på Park Inn Radisson Berlin Alexanderplatz, där vi kommer att bo i 3 nätter.

Dag 2.

Efter frukost tar vår buss med oss tillsammans med en svensktalande lokalguide på en ca tre timmars stadsrundtur. Eftermiddag/kväll fri för egna aktiviteter.

Dag 3.

Stärkta av frukosten gör vi idag 1 timmes båttur på floden Spree. Eftermiddagen fri för egna aktiviteter. På kvällen blir det middag på Hofbräu Wirtshaus Berlin som ligger vid Alexanderplatz.

Dag 4.

Efter frukost och inlastning av bagaget åker vi norrut. Innan vi går ombord på färjan som tar oss till Gedser i Danmark passar vi på att handla i lämplig affär. Via Helsingborg-Helsingör kör vi åter på svenska vägar. Vi är åter i Katrineholm runt midnatt efter en som vi hoppas mycket trevlig och intressant resa till Berlin.

GLÖM EJ PASSET!

Berlin - 4 dagar, 2023-04-13
PRIS: 5 400:-
I resan pris ingår: Bussresa med modern turistbuss enligt program, logi i dubbelrum i 3 nätter med frukost samt 1 middag första kvällen på Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz tel +49 30 23890, färje-avgifter, tre timmars stadsrundtur med svensktalande guide, en timmes båttur på floden Spree, 3-rättersmiddag på Hofbräu Wirtshaus Berlin, vägskatter samt Reseledares tjänster. Glöm ej PASSET!

Aktuella datum

AVRESA HEMKOMST PLATSER KVAR BOKA RESAN
Aktuellt

Du kan betala din resa med kontokort