Musikalkomedin Tootsie - Oscarsteatern

Den egoistiska och karriärsdrivna Michael Dorseys (Robert Gustafsson) kämpar för ett break som musikalstjärna på Broadway. Michael har talang men saknar hyfs (och självinsikt) vilket ger honom ett välförtjänt dåligt rykte. Efter att ha skällt ut och klagat på allt och alla får han förklarat från sin agent att han bränt alla sina chanser till att någonsin nå sin dröm. Ingen kommer anställa honom!!! Ur desperation, och den bekanta känslan av att alla andra har fel, föds Michaels kvinnliga alterego Dorothy Michaels (även den rollen spelas av Robert Gustafsson). Genombrottet är ett faktum. Men med framgången kommer utmaningar och att utge sig för att vara kvinna visar sig vara allt annat än okomplicerat. Den generösa och tempofyllda musikalkomedin bjuder förutom Robert Gustafsson på en rollista där hans Michael/Dorothy är omgivna av den frustrerade demonregissören Ron (Ola Forssmed), det nipprigt neurotiska exet Sandy (Sussie Eriksson), den oemotståndliga motskådespelerskan Julie (Linda Olsson), den misslyckade manusförfattaren och inneboende Jeff (Andreas Nilsson), den hårdföre Broadwayproducenten Rita, spelad av Norges komedienne nr 1; Hege Schøyen. mfl ackompanjerade av stor orkester och dansensemble.
 
Musikalkomedin Tootsie hade premiär på Broadway 2019 och skaparna belönades med en Tony Award för sina lysande texter, i den svenska versionen översatta av välrenommerade Calle Norlén i samarbete med Edward af Sillén. Drygt två timmars storslagen underhållning utlovas, där vältajmad dialog och träffsäker situationskomik garanterat lockar till många skratt.

Föreställningen börjar kl. 15:00, Längd ca. 2 tim, 45 min inkl. paus. Middagen serveras efter föreställningen.

Musikalkomedin Tootsie  - Oscarsteatern, 2023-02-11
PRIS: 1 750:-
Katrineholm Resecentrum kl.12:00 I resans pris ingår: Bussresa, entrébiljett till Oscarsteatern samt en tvårätters middag med kaffe som serveras efter föreställningen.

Aktuella datum

AVRESA HEMKOMST PLATSER KVAR BOKA RESAN
Aktuellt

Du kan betala din resa med kontokort